PIRAMIDE EDE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1790 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Piramide Ede. Meer weten? Ontdek meer

5 okt 2022 om 0:06 Het was erg goed en op tijd en het eten was heerlijk en vers !
2 okt 2022 om 11:01 Top spareribs, altijd lekker!
30 sep 2022 om 19:32 The worst food I've ever had. The kids menu is a complete joke, a few fries and gravy thrown all over the place, the lasagna was no spinach and some tomato mess, so sour it went in the bin, it was just impossible to eat. Very bad attitude!!!
25 sep 2022 om 19:11 Zoet & spicy spareribs waren superlekker op smaak en lekker gaar, zacht vlees. De BBQribs waren taai en hadden weinig smaak. Bezorging was goed.
12 sep 2022 om 11:17 Echt lekker mals spareribs . Bezrgen op tijd
9 sep 2022 om 17:58 Heerlijk gegeten . En goed door gegeven dat de bestelling wat later komt door de drukte .
5 sep 2022 om 19:28 Durum doner heeft helaas weinig smaakt. Patat is heel krokant, moet je van houden.
30 aug 2022 om 1:07 Top, als altijd.
27 aug 2022 om 1:59 Alles was zoals vereist en de smaak is erg lekker het beste restaurant
21 aug 2022 om 17:14 Asociaal personeel, bestelling komt te laat. Bezorger staat te schreeuwen in je woning, als je laat weten dat t te laat is. Was al koud tegen de tijd dat t bezorgd werd. Bij bellen geen reactie. Zou voortaan je eten ergens anders bestellen
21 aug 2022 om 2:33 2 uur wachten op lauw eten. Kapsalon was echt vies (grijs vet vlees in dikke hompen dat gekookt leek in plaats van gegrild).
19 aug 2022 om 22:59 Eten was - zoals gewoonlijk- goed! Alleen het duurde vandaag wel erg lang voor we het kregen.